Investicija uz more: 773m2 zemljišta, 4 apartmana, 200m od mora!, 773 m², Crikvenica

363,000 Euro
  • 773 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Dramalj
Poštanski broj
51260
Površina
773 m²
Opis objekta
Otkrijte savršeno platno za svoje nekretninske snove s ovim izuzetnim građevinskim zemljištem koje se prostire na 773 četvorna metra. Smještena samo 200 metara od mirne obale mora, ova vrhunska lokacija obećava život pun mira i obalnog blaženstva.

Ovo zemljište nudi izvanrednu priliku za pametne investitore i graditelje. Određeno za stambenu upotrebu, omogućuje izgradnju do četiri prostrana stana, što ga čini idealnim izborom za one koji žele iskoristiti sve veću potražnju za životom na moru. Zemljište je blago položito, djelomično očišćeno, pravilnog je oblika te se nalazi u slijepoj ulici. Sva infrastruktura nalazi se u neposrednoj blizini te su cijevi za oborinske vode i kanalizaciju spojene na sustav. Uz glavne čestice dobivaju se i udjeli u česticama pješačkog pristupnog puta. Također tu je i idejni projekt za kuću sa četiri stana te pravomoćna građevinska dozvola.

Ova nekretnina nije samo zemljište; to je temelj vaše budućnosti i ulaganje u obalni stil života kakav ste oduvijek željeli.

Iskoristite ovu priliku da svoju viziju pretočite u stvarnost uz nekretninu koja je i svestrana i primamljiva. Ne propustite ovaj rijedak dragulj na zavidnoj lokaciji. Djelujte sada i osigurajte svoj komadić raja uz more!

ID KOD AGENCIJE: 5256
Broj oglasa
30603
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Zemljišta 773 m² Dramalj Crikvenica (BHN16713545)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Dramalj, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind