Polje jorgovana - zemljište, Rakovica, prodaja, 2048 m², Ilidža

Cijena na upit
  • 2048 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilidža
Naselje
Rakovica
Površina
2048 m²
Osnovni priključci
  • Struja
  • Kanalizacija
Opis objekta
Rental prodaje veoma atraktivno građevinsko zemljište u sunčanom i centralnom dijelu Rakovice, opština Ilidža. Površina zemljišta je 2048 m² koje se nalazi na vrlo lijepoj lokaciji blizu glavnog puta Ilidža-Rakovica-Kiseljak. Pravougaonog je oblika s veoma blagim nagibom. 
Predmetna parcela je smještena u samom centru Rakovice koju karakteriziraju odlična pristupačnost, prelijepi pejzaži, puno zelenila, čist zrak i mirno okruženje sa svim potrebnim sadržajima. Deveta osnovna škola, pošta, vjerski objekat, trgovine, pekara, mesnica, kafići, restorani, vulkanizer, benzinska pumpa i frizerski salon nalaze se na svega cca. 150 metara udaljenosti. Sami centar opštine Ilidža udaljen je cca. 10 minuta lagane vožnje, a centralni dio grada Sarajeva cca. pola sata lagane vožnje. Budući vlasnici će uživati u mirnom okruženju bez gradske vreve a nadomak samog grada. 
Predmetna parcela predstavlja odličnu priliku za gradnju više porodičnih kuća, može se koristiti kao poljoprivredno zemljište, kombinacija kuća/biznis zavisno od želje i potrebe kupca. Okruženje zemljišta mirno, s malo kuća. Parcela je ograđena metalnom ogradom i udaljena oko 150 metara od glavnog puta Sarajevo-Kiseljak. Šaht s gradskom vodom je na jedan metar ispred parcele a struja 10 metara. Papiri uredni. Bez parcelisanja. 
Ono što ovu nekretninu izdvaja na tržištu jeste pristupačna cijena, dostupnost komunalnih priključaka, osunčana parcela, povoljan oblik, dobar pristup, mirno okruženje s mnoštvom zelenila i čistim zrakom. 
Cijena iznosi 60 KM po m². 
Za više informacija ili obilazak: 
061 863 265
Emin
 
 
 
Broj oglasa
16913
Ref. broj agencije
2015-1
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Zemljišta 2048 m² Rakovica Ilidža (BHN18541234)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilidža, Rakovica) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind