Primošten/Građevinsko zemljište 100 m od mora, 2527 m², Primošten

1 Euro
  • 2527 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Primošten
Naselje
Primošten
Poštanski broj
22202
Površina
2527 m²
Opis objekta
JEDINSTVENA PRILIKA! Posredujemo u prodaji građevinskog zemljišta u Primoštenu udaljeno samo 100 m od mora na iznimno dobroj lokaciji. Ovo građevisnko zemljište ima površinu od 2527 m2. Sa zemljišta se prostire prekrasan panoramski pogled na more i stari grad Primošten.
Priključci struje i vode su u neposrednoj blizini, te parcela ima pristup asfaltiranom cestom. Trgovine, restorani kafići se nalaze u neposrednoj blizini. Udaljenost do zračne luke/Split je oko 35 km, a do grada Šibenika oko 30 km. Zemljište je prava prilika za ulaganje i jedna od rijetkih preostalih lokacija koje su blizu centra mjesta.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefona.

CIJENA: na upit

ID KOD AGENCIJE: 759
Broj oglasa
31151
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Zemljišta 2527 m² Primošten Primošten (BHN88486262)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Primošten, Primošten, 22202) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind