Ekskluzivna očaravajuća vila sa bazenom i lijepim pogledom u središnjoj Istri, 310 m², Pićan

775,000 Euro
  • 310 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pićan
Poštanski broj
52332
Površina
310 m²
Broj soba
5
Opis objekta
Istra - Pićan,

Predstavljamo Vam novi projekat, očaravajuća raskoš u srcu općine Pićan, vila koja predstavlja vrhunski simbol luksuza i suvremenog stila.
Sazdana na uzvisini, ova raskošna rezidencija nudi neometan pogled koji seže s obzorja do impozantnih planinskih vrhova Učke, stvarajući sliku koja ostavlja bez daha.

Vila je sam vrhunac modernog inženjeringa i elegancije, osmišljena s pažnjom prema svakom detalju.
Njezina impozantna prisutnost osvaja već na prvi pogled, a njene karakteristike nadmašuju sva očekivanja.
Svi ključni sadržaji pametno su raspoređeni na prizemlju, omogućavajući lakoću pristupa i osobama s invaliditetom.

Ekspanzivna okućnica, prostirući se na više od 1500m2, nudi oazu privatnosti i prostora za opuštanje.
Impresivan preljevni bazen od 36m2 predstavlja osvježavajući bijeg od svakodnevnog života.
Parking za tri ili više vozila osigurava da gosti uvijek budu dobrodošli.

Sama vila sastoji se od prizemlja i suterena.
Prizemlje je pažljivo organizirano, pružajući strujanje prostora od elegantnog natkrivenog ulaza do raskošne spavaće sobe s vlastitom terasom, također tu nalazimo i dva toaleta, veliki dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu koje se stapaju u prostranom otvorenom konceptu, vodeći do impresivne natkrivene terase koja se otvara predivan nesmetan pogled te osigurava prilaz velikom bazenu i sunčalištu.
Stepenice iz prizemlja vode do suterena gdje se nalaze dodatne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, osiguravajući privatnost i luksuz za sve ukućane, tu se nalaze i tehnička soba osiguravaju besprijekorno funkcioniranje cijelog doma, spremište i utility soba, dok moderni sustavi grijanja i hlađenja putem dizalice topline i podnog grijanja garantiraju ugodnu klimu tijekom cijele godine, tu su i dodatno klima uređaji koji služe za hlađenje u toplijim ljetnim mjesecima te kamin koji dodatno pridonosi šarmu i atmosferi prostora.

Trenutno u fazi ishođenja građevinskih dozvola, moguć je dogovor oko odabira materijala i manjih zahtjeva budućih kupaca.
Otvoreni smo za sugestije i prilagodbe kako bismo što bolje udovoljili vašim potrebama i željama.
Vaša povratna informacija nam je izuzetno važna dok nastavljamo s procesom razvoja kako bismo zajedno stvorili dom iz snova.

Ova vila neće biti samo zgrada, već umjetničko djelo izgrađeno s najfinijim materijalima i suvremenim tehnikama gradnje.
Svaki kutak odiše kvalitetom i stilom, pružajući sigurnost i uživanje u svakom trenutku.

Smještena u predivnoj općini Pićan, ova vila ima privilegiranu poziciju koja nudi nevjerojatne mogućnosti za istraživanje.
Općina Pićan, bogata poviješću i kulturnom baštinom, očarava posjetitelje svojim srednjovjekovnim ulicama i znamenitostima poput mjesnog tornja izgrađenog 1872 i crkve sv. Mihovila, te na samo par minuta šetnje tu se nalazi i žuboreći potok koji nastaje iz više izvora tok krajolika, pretvarajući se usput u impozantan slap, čija voda prolazi kroz starinski dvolučni most i pada u očaravajuće zeleno-plavo jezerce, prikazavši najljepšu slika prekrasnog albuma, središnje istre.
S ljubaznim stanovništvom i lokalnim događanjima, Pićan je pravo malo blago istarske regije.

Ne propustite priliku da postanete dio ove priče, gdje luksuzno stanovanje susreće prirodnu ljepotu, a suvremeni komfor spaja se s tradicijom.
Ova vila je vaša prilika da doživite život kakav zaslužujete.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 750
Broj oglasa
31948
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 310 m² Pićan (BHN14211095)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pićan, 52332) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind