Prilika, elegantna kuća sa bazenom i predivnim pogledom, Pićan, 220 m², Pićan

495,000 Euro
  • 220 m²5
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pićan
Poštanski broj
52332
Površina
220 m²
Broj soba
5
Opis objekta
Istra - Pićan,

Ponosno predstavljamo novi konceptualni projekt - elegantnu kuću koja harmonično spaja izvanrednu eleganciju s dušom općine Pićan.
Smještena među blagim brežuljcima, ova izuzetna rezidencija pruža nevjerojatan panoramski pogled koji seže sve do impozantnih vrhova Učke.

Svaki detalj je pažljivo promišljen, a svaka značajka proizlazi iz dubokog poštovanja prema tradiciji koja je isprepletena s modernim udobnostima.

Arhitektura kuće obuhvaća prizemlje i kat.
U prizemlju, prostrani ulazni prostor vodi nas prema otvorenom konceptu dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Ovdje se također nalazi praktična ostava i jedna kupaonica. Prekrasne stepenice vode nas na kat gdje se smještaju tri raskošne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom.

Kruna ovog doma je predivno uređeno dvorište, prostrano 600 četvornih metara, gdje dominira prostrani bazen površine 32 četvorna metra, uz to tu je i natkrivena ljetna kuhinja savršena za opuštanje s obitelji i prijateljima.

U skladu s najnovijim standardima, kuća će biti opremljena naprednim sustavom grijanja i hlađenja putem energetski učinkovite dizalice topline te podnog grijanja, osiguravajući ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Također, pametno integrirani klima uređaji osiguravaju osvježavajući komfor tijekom toplih ljetnih mjeseci.

Trenutno smo u procesu stjecanja svih potrebnih dozvola, a vaše povratne informacije su dragocjene kako bismo dalje usavršavali ovaj projekt. Vaše želje u vezi s materijalima i sitnim prilagodbama također će biti uzete u obzir.
Naš cilj je stvoriti dom koji odražava vrhunsku kvalitetu, iznimnu udobnost i suptilnu eleganciju, pružajući iskustvo življenja u prostoru gdje se svaka pojedinost slaže u savršenu cjelinu.

Ova kuća ima izvanredan položaj koji nudi nevjerojatne mogućnosti za istraživanje.
Općina Pićan, obogaćena bogatom poviješću i kulturnom baštinom, očarava posjetitelje svojim srednjovjekovnim ulicama i znamenitostima poput mjesnog tornja izgrađenog 1872. godine i crkve sv. Mihovila. Na samo nekoliko minuta hoda nalazi se i žuboreći potok koji nastaje iz više izvora u krajoliku, pretvarajući se u impresivan slap. Njegova voda teče kroz starinski dvolučni most i stvara očaravajuće zeleno-plavo jezerce, prikazujući prekrasnu sliku središnje Istre.
S gostoljubivim stanovništvom i lokalnim događanjima, Pićan je pravo malo blago istarske regije.

Nemojte propustiti priliku da postanete dio ove priče, gdje se tradicionalna elegancija pretvara u modernu udobnost.
Ova kuća pruža jedinstvenu mogućnost da doživite život kakav zaista zaslužujete.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 773
Broj oglasa
31799
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 220 m² Pićan (BHN28622505)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pićan, 52332) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind