Individualna vila s bazenom i krovnom terasom, 500 m od mora, 180 m², Poreč

1.300,000 Euro
  • 180 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
180 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Dobro došli u vašu novu oazu luksuza, smještenu u blizini prekrasnog mora. Ova moderna i jedinstveno uređena kuća s pet spavaćih soba i pet kupaonica pruža vam sve što vam je potrebno za život iz snova.
Unutrašnjost kuće odiše elegancijom i sofisticiranošću, s neutralnim i pastelnim tonovima i obiljem svjetla koje čini otvoreni tlocrt dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje još prozračnijom prostorijom. Kuhinjski otok s barskim stolicama, obložen Marazzijem, savršeno je mjesto za druženje s obitelji i prijateljima.
Unutrašnjost kuće dodatno je obogaćena tapetama poznatih svjetskih marki, dodajući dodatni sloj luksuza svakom prostoru.
Prizemlje kuće nudi dvije prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice, dok se na katu nalaze tri dodatne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Svaka spavaća soba je posebna i jedinstveno uređena, s pažnjom posvećenom svakom detalju. Glavna spavaća soba ima vlastiti prostrani balkon s pogledom na bazen i vanjsku terasu.
Vanjski prostor je jednako impresivan. Privatni bazen od 24 m2, pripremljen za grijanje, okružen je sunčalištem, vanjskim tušem i roštiljem. Bazen je elegantno obloženo španjolskim keramičkim pločicama, a uokviruje ga raskošno uređeni vrt s naprednim sistemom za navodnjavanje, pružajući vam idiličnu oazu mira i opuštanja.
Kuća je potpuno klimatizirana- multisplit sustav, a podno grijanje osigurava dizalica topline.
Za svjež i čist zrak ugrađen je decentralizirani rekuperator zraka.
Solarni kolektori osiguravaju toplu vodu (V 400l) . Benkovac kamen je prepoznatljiv na fasadi i ogradi. Keramičke pločice su talijanske i španjolske proizvodnje. ALU vanjska troslojna stolarija, drvena unutarnja.
Za one koji vode brigu o okolišu, kuća nudi punjač za električne automobile. Također, imate na raspolaganju tri otkrivena parkirna mjesta.
Ova kuća, površine 180 m2, smještena na zemljištu od 620 m2, pruža vam privatnost i luksuz koji zaslužujete. Doživite život na novoj razini u ovoj prekrasnoj kući. Dobro došli u vaš novi dom!

Vlasnik je pravna osoba. Cijena je sa uključenom stavkom PDV-a.

UDALJENOSTI
* Plaža: 500 m
* Zračna luka: 54 km, Pula
* Restoran: 300 m, Funtana
* Trgovina: 260 m, Funtana

ID KOD AGENCIJE: 37
Broj oglasa
31665
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 180 m² Poreč (BHN18685081)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind