NOVOGRADNJA, LUKSUZNA KUĆA S BAZENOM NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI U PRIMOŠTENU, 560 m², Primošten

2.500,000 Euro
  • 560 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Primošten
Naselje
Primošten
Poštanski broj
22202
Površina
560 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prodaje se predivna, luksuzna kuća u Primoštenu s očaravajućim pogledom na grad i arhipelag. Primošten se nalazi između Šibenika i Splita i jedan je od najuspješnih turističkih mjesta u Hrvatskoj. Buduća nekretina se nalazi iznad Primoštena, dovoljno blizu mjestu u slučaju konzumacije različitih sadržaja, a opet na potpunoj osami u kojoj je moguće postići mir i sklad s predivnom prirodom koja okružuje buduću nekretininu.

Sama kuća se nalazi na prostranom zemljištu i činiti će je tri etaže:
- podrumski dio koji će se sastojati apartmana za goste, hodnika, kupaonice, strojarnice, velikog prostora za družeje, kompenzacijskog spremnika, te se na istoj razini nalazi zatvorena garaža s mogućnošću parkiranja dva automobila i nenatrkiveni parking.

- prizmelje, koje će se sastojati od ulaznog prostora, wc-a, sobe s kupaonicom, kuhinje s blagovanom i dnevnim boravkom, ostave, stubišta i hodnika koji vode na prvi kat, a iz kuhinje se izlazi na vanjski dio koji se sastoji od ljetne kuhinje i prosotora za druženje i bazena s prostorom za odmor.

pvog kata koji će se sastojati od tri spavaće sobe, triju kupaonica, wc-a, wellnesa i prostrane terase.

U fazi izgradnje se može utjecati na unutarnje uređenje kuće, kao i u kasnijoj fazi na sve materijale koji su ugrađuju, a sve sukladno dogovoru s investitorom i projektantom. Investitor je predmetnu nekretninu zamislio kao spoj vrhunske arhitekture s prirodom koja okružuje građevisnki prostor, te spoj modernog s kvalitetnim materijalima u samoj izgradnji.

Papiri vlasništva i građenja su uredni. Početak radova je planiran u ovoj godini, a završetak u 2025. godini.



A beautiful, luxurious house for sale in Primošten with an enchanting view of the city and the archipelago. Primošten is located between Šibenik and Split and is one of the most successful tourist destinations in Croatia. The future building is located above Primošten, close enough to the place in case of consumption of various contents, and yet in complete seclusion where it is possible to achieve peace and harmony with the wonderful nature that surrounds the future building.

The house itself is located on a spacious plot of land and will consist of three floors:
- the basement part, which will consist of a guest suite, a corridor, a bathroom, an engine room, a large space for friends, a compensating tank, and on the same level there is a closed garage with the possibility of parking two cars and a non-competitive parking lot.

- the ground floor, which will consist of an entrance area, a toilet, a room with a bathroom, a kitchen with a dining room and a living room, a pantry, a staircase and a corridor leading to the first floor, and from the kitchen there is an exit to the outside part, which consists of a summer kitchen and lounge for socializing and a swimming pool with a rest area.

the second floor, which will consist of three bedrooms, three bathrooms, a toilet, a wellness area and a spacious terrace.

In the construction phase, the interior decoration of the house can be influenced, as well as in a later phase, all the materials that are installed, all in accordance with the agreement with the investor and designer. The investor envisioned the property in question as a combination of superb architecture with the nature that surrounds the building site, and a combination of modernity and quality materials in the construction itself.

The ownership and construction papers are in order.

ID KOD AGENCIJE: 6389
Broj oglasa
30525
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 560 m² Primošten Primošten (BHN18185669)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Primošten, Primošten, 22202) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind