PREMIUM DIZAJN VILA NOVOGRADNJA, 175 m², Bale

950,000 Euro
  • 175 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Bale
Poštanski broj
52211
Površina
175 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Pozivamo Vas da doživite spoj moderanog dizajna i tradicionalne istarske arhitekture u nedvojbeno unikatnoj dizajnerskoj vili koja se nalazi u maloj turističkoj općini Bale.
Izgradnja vile počinje u 09/2023. g.

Sastoji se od dvije etaže; prizemlja i kata ukupne neto površine 175,92 m2, a odlikuje je odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera. Cijelu etažu obilježava prostor boravljenja i opuštanja tzv. Living zone, a to su dnevni boravak sa blagovaonicom te kuhinja. Iz prostora dnevnog boravka i kuhinje, otvaranjem pomične stijene životni prostor se nastavlja i u vanjskom dijelu kao dodatnoj zoni za opuštanje i druženje.
Posebnost vile je SPA prostorija sa saunom, odvojenim wc-om i tuš zonom koja se nalazi u prizemnom dijelu sa pogledom na zelenilo okućnice. Na gornjoj etaži nalaze se dvije prostrane spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama.

Bazen je sa svih strana okružen hedonističkim prostornim segmentima; s jedne strane terasa sa stolom za blagovanje, a s druge sunčalište sa ležaljkama zaštićeno od vanjskih pogleda.
Posebno pripremljeno hortikulturno okruženje mediteranskog bilja te travnjak čije raskošno zelenilo osigurava sustav automatskog navodnjavanja.
Specifičan dizajn interijera obilježila je svijetla boja zidova uz prirodne materijale poput prirodnog istarskog kamena i drva, a pod je obložen visokokvalitetnim parketom i mikrocementom.
Vlasnik nekretnine u izgradnji je pravna osoba u sustavu PDV -a te je moguć odbitak istog.

Poseban značaj na detalje:
- privatnost i mir u mediteranskom okruženju
- posebna SPA zona
- bazen sa grijanom vodom -37 m2 - na bazi elektrolize soli
- korištenje prirodnih materijala - istarskog kamena, drva
- sustav podnog grijanja dizalice topline (sve prostorije) plus dizajnerska klimatizacijska inverter jedinica Daikin (svaka prostorija), split sistem
- videonadzor s mogućnošću upravljanja putem smartphonea, alarmnim sustavom, video portafonom, daljinskim otvaranjem ulazne kapije parkinga, Wi-Fi sustavom
- najviša klasa specijalnog fasadnog sustava; u laganom tonu zemljane boje
- svi otvori na villi su od renomiranih proizvođača; aluminijski otvori njemačkog brenda

Villu grade i opremaju lokalni izvođači i dobavljači koji posluju i žive u okruženju te kupcu ostaju na raspolaganju za sve buduće servise.

ID KOD AGENCIJE: 2
Broj oglasa
31692
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 175 m² Bale (BHN10162391)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Bale, 52211) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind